5 Mart 2014 Çarşamba

Canon Crg 725 Orjinal Toner

Yazıcısında sorun yaşayan insanların durumlarını incelerseniz problemin kaynağının hep kullanılan tonerden kaynaklandığını görürsünüz. Tonerin kalitesi sadece basım kalitesini değil yazıcınızın kalitesi üzerinde de etkili olur. Kalitesiz bir toner kullanırsanız yazıcınız ne kadar kaliteli olursa olsun kullandığınız toner yüzünden zamanla yazıcınızın performansı düşebilir. Bu nedenle orjinal toner alarak aynı zamanda yazıcınızında kalitesini koruduğunuzu bilin.

Her geçen gün gelişen teknoloji dünyası ile birlikte orjinal toner almanın sizin için her zaman en iyi karar olacağı kesin olarak saptanmıştır. Orjinal toner kullanarak basımlarınızın kalitesini çok büyük ölçüde belirlemiş olursunuz. Aldığınız orjinal tonerle ilgili daha önce bir deneyiminiz yokken özellikle toneri cihazınıza takarken çok dikkatli olun. Daha işin en başından toneriniz ziyan olmasın. Değiştirme yaparken yine aynı şekilde her zaman dikkatli davranınız. Çünkü yeni model yazıcılara toner yerleştirmenin zor olduğu söylenmekte.

Yine Canon marka bir orjinal toner ile karşınızdayız. Canon'un tam 5 modeliyle uyum sağlayan Canon Crg 725 orjinal tonerler arasında en çok tercih edilen ürünlerden birisidir.

UYUMLU MODELLER

Canon i-SENSYS LBP-6000 Canon i-SENSYS LBP-6000B Canon i-SENSYS LBP-6020 Canon i-SENSYS LBP-6020BCanon i-SENSYS MF-3010.

Canon Crg 725'in tam 1800 sayfa baskı kapasitesi vardır. Bu rakam pek çok tonere göre oldukça yüksektir. Bu yüzdendir ki Canon marka tonerler arasında en çok tercih edilen tonerler arasındadıır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder