7 Şubat 2014 Cuma

Brother TN 360 Muadil Toner

Bir önceki yazımızda sahte tonerin verimsizliğinden bahsetmiştik. Kalitesini ispatlayamamış ürünlerin sizi hayal kırıklığına uğratabileceğinden bahsetmiştik. Üstelik bir de iş alanınız toner kullanmayı mutlak olarak gerektiriyorsa tonerin kalitesi sizin için normalden daha fazla önemli hale gelir. Çünkü sahte bir toneri tercih ederseniz sadece verimsizliğin acısını çekmekle kalmaz toneri kullandığınız cihazınıza da zarar verebilirsiniz. Direkt olarak olmasa da zamanla cihazda olumsuz bir etki yaratacağı kesindir.

Şimdi size kalitesinden kesinlikle ödün vermemiş bir üründen bahsedeceğiz. Ürünün adı Brother TN 360 Muadil Toner. Bir tonere ihtiyacınız varsa eğer bu ürünü kullandıktan sonra çevrenizde övgü ile bahsedeceksiniz. En yüksek performansı göreceğinizden emin olabilirsiniz. Aşağıdaki uyumlu model listesinden uyum durumunu kontrol edip tonere mutlaka bir göz atmalısınız.

Brother TN 360 Muadil Toner Uyumlu Modeller

BROTHER LaserJet DCP 7030 BROTHER LaserJet DCP 7040 BROTHER LaserJet HL 2140 BROTHER LaserJet HL 2150NBROTHER LaserJet HL 2170W BROTHER LaserJet MFC 7320 BROTHER LaserJet MFC 7440N 

Tonerin tam 2600 Sayfa Baskı Kapasitesi vardır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder