24 Şubat 2014 Pazartesi

Canon CLI 551BK Orjinal Siyah Kartuş

Muadil toner piyasası her geçen gün gelişim göstermekte. Muadil toner satın alan insanların sayısı her geçen gün artmakta. Muadil tonerlerin neden bu kadar çok tercih edildiğinden bahsetmiştik. Muadil toner alarak pek çok konuda kendinize çok büyük avantajlar sağlayabilirsiniz. Tonersepetinin sağlamış olduğu imkanlar ile en kaliteli muadil tonerlere çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kaliteli bir muadil toner ile basımlarınızın daha kaliteli çıkmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bir işletme sahibiyseniz muadil toner alarak ekonomik olarak da rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz. Tabi ki bunu yaparken hizmet aldığınız firmanın kalitesi de çok önemlidir. Eski tonerleri doldurup muadil toner diye insanlara satışını yapan güvenilirliği az olan, referansları düşük firmalar veya satıcılardan kesinlikle muadil toner almayınız.

En son sizlere Canon BC 05 Renkli Kartuş'u tanıtmıştık. Yine en çok tercih edilen markalardan biri olan Canon ile devam ederek Canon CLI 551BK Orjinal Siyah Kartuş'u tanıtalım.
Ürün %100 orjinal bir üründür. Baskı kapasitesi 300 sayfadır. Uzmanlar tarafından bütün kontrolleri yapılmıştır. Yazıcınıza kesinlikle hiç bir zarar vermez. Siyah renk baskı yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder