2 Mart 2016 Çarşamba

05x Muadil Toner ve Baskı Kalitesi

         Her daim baskı çıktılarına fazlaca ihtiyaç duyulmaktadır. Bu baskı alıcı cihazların ise en önemli parçasıdır tonerler. Orijinal yerine bire bir aynı denklikte olan ve kaliteli muadil seçerek sadece %5 verim düşüklüğü ile maliyetli bir şekilde elde edersiniz. Firmamız bünyesinde bulunan 05X Muadil Toner orijinali ile aynı özellikte olup üstün kalite ve verim güvencesi bulunmaktadır. 

         Firmamızda bulunan muadil ürünler ithal olduğu için yüksek birinci sınıf kaliteli malzeme ve tecrübeli işçilikle üretilmiş olduğundan dolayı kesinlikle yazıcınıza ve fotokopi makinenize zarar vermez. Artı tonerin içinde bulunan karbon tozu da birinci sınıf kalitede olduğu için net, pürüzsüz ve tam baskı elde edersiniz. 505x muadil toner ürünü havalı poşetlerle depolanıp yollandığı için bu tozlar zarar görmeden elinize ulaşıp rahatlıkla cihazınızda kullanabilirsiniz.

          Orijinalle eş değer kalitedeki ürünlerimiz fabrika hatalarına karşı garantili olup ulaşım ve değişim hızı oldukça iyidir. Tek kullanımlık olmayıp doluma uygun çeşitlilik gösteren 05x Toner sayfalar boyunca baskı garantisi veren orijinali ile aynı olup siyah renktedir. Orijinaline göre yarı fiyatına firmamızda bulacağınız bu muadil toner ile sadece %5 gibi küçük bir oranla baskı alma veriminiz düşebilir. Dolumlar olanlardan farklı olarak sıfır ürün niteliğini taşıyan tonerler kapalı poşetlerde sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmektedir.
www.tonersepeti.com.trhttp://www.tonersepeti.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder