1 Mart 2016 Salı

05X-505X TONER HAKKINDA

Yazıcı veya baskı işlemleri yapan makinelerin en büyük sarf malzemesi olan tonerler dikkatli bir şekilde seçilmeli ve kullanılmalıdır. Birçok modelde olduğu gibi 05x Muadil Toner ihtiyaçlarınız için de amaca uygun üretilmiş doğru ürünler seçilmelidir.
05X veya 505X için kullanabileceğiniz bu tonerler 6500 sayfa kapasiteli olup bu miktar baskı kaliteleriniz ve yoğunluğa göre biraz değişebilir. Tonerler bilindiği üzere cihazınızın elektronik olarak kontrol edilen kısımlarındandır veya elektronik kısımlara temas riski yüksek malzemelerdir. Bu nedenle kaliteli ve güvenli ürünler kullanılmalıdır. Diğer tonerlerimiz gibi 505x Muadil Toner ürünümüzde, yurt dışından ithal edilmiş kaliteli ve güvenle kullanabileceğiniz ürünlerdir. Cihazlarınıza zarar vermez ve kaliteli baskı işlerinizi kesintiye uğratmaz. Ayrıca bu ürünler koşulların uygun olduğu alanlarda saklandıkları sürece sorunsuz çalışırlar ve sizlere stok servis hizmetini verirken, ürünlerimiz özel hazırlanmış depolardan sevk edilmekte olduğundan bu konuda da sorun yaşamazsınız. İthal ettiğimiz ürünlerimiz her türlü fabrika üretim hatası veya benzeri duruma karşı üretici firma tarafından sağlanmış garanti ile gelir. Muadil toner kullanmak için uzman bir firmayla çalışmanız gerekir. Firmamız, konusunda deneyimli personeliyle size her konuda yardımcı olacaktır.
Tonerlerin tekrar dolumu mümkündür ancak tam dolum yapmanın sakıncalarından dolayı % 70 e kadar düşebilir. Ancak 05x Toner muadili ürünlerimiz kalitesi ve güvenilirliğiyle size yine de yüksek oranda tasarruf imkanı sağlayacaktır.
www.tonersepeti.com.trhttp://www.tonersepeti.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder