14 Mart 2016 Pazartesi

Hp Grubunun Kaliteli Toneri :83A

    Toner piyasasının değişime uğramasında büyük bir etkisi olan 83a muadil toneri  Hp grubunun en çok kullanılan toneri olmaya aday cidden.85a muadil toner ve 12amuadil toner ardından piyasada çok yer tutmaya başlayan ve yüksek kapasitede 1600 adet çıktı almasıyla birlikte Hp toner grubu içerisinde yerini almya başlamıştır.
    Senelerdir hüküm sürmüş 12a ve 85a muadil tonerlerine katılan 83a muadil toner sorun çıkarmaması ve yüksek kapasite olması açısından müşterilerimiz tarafından çok tutulan ve tercih edilen bir toner durumuna gelmiştir. Dolayısı ile, muadil toner seçerken dikkatli olmalısınız. 83a Muadil Toner, bu anlamda gönül rahatlığı ile kullanacağınız bir ürün.
Tonerinizin bitmesi durumunda karşınıza üç seçenek çıkmaktadır.Bunlardan birincisi, ilk akla gelen yenisini almak olacaktır. Fakat alacağınız toner sizi mağdur edebilir. Bu durumla karşılaşmamak için firmaların uçuk fiyatlar çektiği orijinal olan ürünlere yöneliriz. Bu da doğal olarak bütçemizi etkiler. Daha uygun fiyata çözebileceğiniz bir diğer yöntem de biten tonerinizi doldurmak olacaktır ki bu da dolumu tam yapılamayan tonerler ya da karbon kalitesi belli olmayan karbon tozları yüzünden alacağınız çıktının baskı kalitesini etkiler. Bu durumda özellikle çok fazla çıktı aldığınız işlerde çalışıyorsanız artı olarak kâğıt masrafı doğacaktır ve bir tonerden yapabileceğiniz baskı sayısını düşürecektir.  Hatta kalitesiz dolum yaparak yazıcınıza bile zarar verebilirsiniz. Üçüncü seçeneğiniz ise Eş değer anlamına gelen muadil toner almaktır. Bu seçiminizde orijinale yakın baskı kalitesi sağlayan 83a toner size maksimum performans sağlayarak alabileceğiniz toplam çıktı adedinizi yine orijinal tonere yakın sayıda tutacaktır. Hemde bu size yarıya daha ucuza mal olacaktır.









                                               



www.tonersepeti.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder