3 Mart 2016 Perşembe

36A TONER VE KALİTESİ

Yazıcı firmaları kendi isimleri ile sattıkları orijinal tonerleri üretiyorlar. Ancak bu ürünlerin fiyatları çok yüksek ve çoğu kullanıcı bu durumdan şikâyetçi olmaktadır. Bu yüzden yazıcı almaktan çekinenler bile var. Bunun yanında dolum kartuşların baskı cihazına zarar verebileceği ihtimali de insanları düşündürüyor. Ben bu durumu çözmek için muadil tonerleri tavsiye ediyorum. Örneğin 36a muadil toner size rahatlıkla önerebileceğim bir ürün.

Muadil toner, neredeyse orijinal tonerlerle birebir aynı kalite de baskı yapan olan ve makinanıza hiç bir zarar vermeyen bir toner türüdür. Bu durum muadil tonerin dolum kartuştan en büyük farkıdır. Aynı zamanda dolum kartuştan daha çok ve daha kaliteli bir baskı yapar. 36a tonerde ithal ve oldukça kaliteli karbon tozları kullanılmıştır. Ürünün kendisi de ithaldir. Az öncede belirttiğim gibi makinenize kesinlikle zarar vermez. Herhangi bir fabrikasyon hatasına karşı garanti belgeli olarak satılır. Bu ürün Hp LaserJet M1120mfp, Hp LaserJet M1120nmfp, Hp LaserJet M1522n MFP, Hp LaserJet M1522nf MFP, Hp LaserJet P1505, Hp LaserJet P1505n, Canon Laser Shot LBP3250 yazıcıları ile uyumlu olarak çalışmaktadır.


Kalitesine rağmen cb436a muadil toner fiyatı kdv dâhil 38.19 liradır. Orijinal ürünlerin 200 liradan başladığını ve bu ürünün orijinal tonerlere çok yakın bir baskı yaptığı düşünülürse bu muadil toneri almak çok mantıklı bir seçim gibi gözükmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder